По принцип харесвам исторически любовни романи. Не съм запозната с тази авторка, но анотацията ми хвана окото.Четох и добри и лоши отзиви за нея, но предпочитам да си направя изводите сама. И т.к на този етап не мога да си я купя реших да участвам.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
No user |
Keywords
10 някаква-ключова-дума 3 vampire-empire читателско-предизвикателство коментар-ревю Илумине Прикачен гласуване welcome-to-night-vale 1 Дийдра ферма-за-сънища суеверие писателско-предизвикателство Неизчезваща 5 ревю читателски-клуб разказ БратствотоНаЧернияКинжал ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените 2 7 ilona-andrews 4
Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей!
+23
liusi
pav_st
margaritka86
malkata20
mi666i
Bianka Bela
martin2304
sisitoo
venitybs
g.nikolova._
sweet_baby1232
bibonka91
blue_red
mihaela
aivlis
ultraviolet
s0n4ett0
Alex17
Thэ Dark Girl
[Broken]
megan5
Alice_Raven
Raven
27 posters
46 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 9:01 am
megan5
Новочетящ
15.08. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за „Седем години копнеж”?
По принцип харесвам исторически любовни романи. Не съм запозната с тази авторка, но анотацията ми хвана окото.Четох и добри и лоши отзиви за нея, но предпочитам да си направя изводите сама. И т.к на този етап не мога да си я купя реших да участвам.
47 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 9:22 am
g.nikolova._
Сричащ
15.08. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за „Седем години копнеж”?
Напоследък книгата е доста нашумяла и реших да си пробвам късмета.
Напоследък книгата е доста нашумяла и реших да си пробвам късмета.
48 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 10:21 am
Thэ Dark Girl
Сричащ
Напоследък книгата е супер рекламирана и отвсякъде се шуми за нея. Та реших да си пробвам късмета.
Напоследък книгата е супер рекламирана и отвсякъде се шуми за нея. Та реших да си пробвам късмета.
49 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 11:06 am
Daniela_Ilieva
Сричащ
Харесвам много историческите любовни романи и по принцип бих си купила книгата без да се замисля. Но в случая, не харесвам Кросфайър поредицата на авторката и на този етап се въздържам от покупка, докато чакам да се появят някъде из интернет ревюта или по-задълбочени коментари за книгата, за да мога да преценя дали би ми харесала. Това е и причината да участвам - шансът да я спечеля.
Харесвам много историческите любовни романи и по принцип бих си купила книгата без да се замисля. Но в случая, не харесвам Кросфайър поредицата на авторката и на този етап се въздържам от покупка, докато чакам да се появят някъде из интернет ревюта или по-задълбочени коментари за книгата, за да мога да преценя дали би ми харесала. Това е и причината да участвам - шансът да я спечеля.
50 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 11:15 am
s0n4ett0
Новочетящ
Добрите отзиви за книгата, а и писателката е много добра.
Добрите отзиви за книгата, а и писателката е много добра.
51 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 12:26 pm
mi666i
Новочетящ
Харесвам поредицата "Кросфайър" и стила на писане на Силвия Дей. Когато разбрах, че ще издават друга нейна книга и то историческа много се зарадвах. Така че когато видях предизвикателството за нея, реших да се включа.
Харесвам поредицата "Кросфайър" и стила на писане на Силвия Дей. Когато разбрах, че ще издават друга нейна книга и то историческа много се зарадвах. Така че когато видях предизвикателството за нея, реших да се включа.
52 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 12:33 pm
sisitoo
Новочетящ
Книгите на тази авторка са много известни, а и ми хареса описанието на историята.
Книгите на тази авторка са много известни, а и ми хареса описанието на историята.
53 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 2:09 pm
malkata20
Новочетящ
Дата:15,08,2015 г.Какво ви привлче да участвате в предизвикателсвото за "седем години копнеж"? Хаесвам стила на писане на Силвия Дей.
54 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 3:58 pm
mihaela
Сричащ
Харесвам авторката и реших да се пробвам.
Харесвам авторката и реших да се пробвам.
55 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 4:05 pm
martin2304
Прохождащ
Всеки път като минавах покрай витрината на ,,Хеликон,, ..... тя беше изложена и се замислих дали да не си я купя но за жалост нямах парите , и сега си пробвам късмета :)
Всеки път като минавах покрай витрината на ,,Хеликон,, ..... тя беше изложена и се замислих дали да не си я купя но за жалост нямах парите , и сега си пробвам късмета :)
56 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 4:38 pm
pamela.petkova9706
Сричащ
Дата: 15.08. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за „Седем години копнеж”?
Хареса ми това,че е от авторката на наскоро прочулата се поредица Кросфайър.Сюжета грабва на първо четене.
Хареса ми това,че е от авторката на наскоро прочулата се поредица Кросфайър.Сюжета грабва на първо четене.
57 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 5:45 pm
babyfg
Прохождащ
Дата: 15.08. Какво ви привлече да участвате в предизвикателството за „Седем години копнеж”?
Книгата стана доста известна а и има защо, така че нямаше как да не се включа в това предизвикателство.
Книгата стана доста известна а и има защо, така че нямаше как да не се включа в това предизвикателство.
58 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 8:17 pm
Bianka Bela
Редовно четящ
Авторката , връзката на книгата с поредицата " Кросфайър " и интересната анотация .
Авторката , връзката на книгата с поредицата " Кросфайър " и интересната анотация .
59 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 10:52 pm
pav_st
Новочетящ
Големият ми интерес към книгата.
Големият ми интерес към книгата.
60 Re: Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей! Съб Авг 15, 2015 10:54 pm
blue_red
Прохождащ
Привлече ме описанието на книгата и нейната корица.Също и общото с поредицата „Кросфайър„.
Привлече ме описанието на книгата и нейната корица.Също и общото с поредицата „Кросфайър„.
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство със "Седем години копнеж" от Силвия Дей!
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|