Няколко дни .
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости :: 1 Bot
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
No user |
Keywords
читателски-клуб гласуване 5 суеверие 4 Неизчезваща 7 ревю коментар-ревю някаква-ключова-дума 2 10 разказ ферма-за-сънища 1 БратствотоНаЧернияКинжал Прикачен читателско-предизвикателство ilona-andrews Дийдра ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените welcome-to-night-vale vampire-empire 3 Илумине писателско-предизвикателство
Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс!
+31
pamela.petkova9706
Daniela_Ilieva
babyfg
penka1234
liusi
pav_st
rockgirl5
sani4ka_vd
Cassey
mi666i
hriska2
midnight__sun
Bianka Bela
sisitoo
martin2304
venitybs
g.nikolova._
krissi4
sweet_baby1232
bibonka91
blue_red
mihaela
aivlis
ultraviolet
s0n4ett0
deynnaftw
Alice_Raven
Alex17
[Broken]
invicta
Raven
35 posters
166 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 7:56 pm
Bianka Bela
Редовно четящ
Дата: 19.08. Колко време ще отнеме на Блеър да избухне заради държанието на Ръш?
Няколко дни .
Няколко дни .
167 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 8:04 pm
penka1234
Новочетящ
19.08 Колко втеме ще отнеме на Блеър да избухне заради държанието на Ръш?
Според мен зависи много от емоционалнотп й състояние в момента на срещата им.
Сигурно поне ден-два,но не се знае.
Според мен зависи много от емоционалнотп й състояние в момента на срещата им.
Сигурно поне ден-два,но не се знае.
168 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 8:31 pm
hriska2
Прохождащ
19.08 Колко време ще отнеме на Блеър да избухне заради държанието на Ръш?
Зависи от темперамента на героинята, но с личност като Ръш едва ли ще успее да се въздържа эа дълго.
Зависи от темперамента на героинята, но с личност като Ръш едва ли ще успее да се въздържа эа дълго.
169 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 8:53 pm
Daniela_Ilieva
Сричащ
19.08 Колко време ще отнеме на Блеър да избухне заради държанието на Ръш?
Нямам представа, зависи от характера на Блеър, прага й на търпимост и избухливостта й :)
Нямам представа, зависи от характера на Блеър, прага й на търпимост и избухливостта й :)
170 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 9:10 pm
pav_st
Новочетящ
Дата: 19.08. Колко време ще отнеме на Блеър да избухне заради държанието на Ръш?
Всеки си има някакъв предел на търпение, може да и отнеме кратко време, но може и да й отнеме повече.
Всеки си има някакъв предел на търпение, може да и отнеме кратко време, но може и да й отнеме повече.
171 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 9:34 pm
sani4ka_vd
Новочетящ
Смятам, че ще и отнеме най-много два дни.
Смятам, че ще и отнеме най-много два дни.
172 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 9:51 pm
s0n4ett0
Новочетящ
19.08. Колко време ще отнеме на Блеър да избухне заради държанието на Ръш?
Не мисля, че ще отнеме много време.
Не мисля, че ще отнеме много време.
173 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Сря Авг 19, 2015 11:06 pm
deynnaftw
Новороден
19.08. Колко време ще отнеме на Блеър да избухне заради държанието на Ръш?
Най-много 4 дни. Той просто е ужасен! Поне от началото де ..
Най-много 4 дни. Той просто е ужасен! Поне от началото де ..
174 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Чет Авг 20, 2015 2:04 am
sweet_baby1232
Сричащ
Дата: 20.08. Според вас дали Ръш ще се забавлява на реакциите на Блеър?
Определено се забавлява на реакциите и.
Определено се забавлява на реакциите и.
175 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Чет Авг 20, 2015 8:24 am
Cassey
Редовно четящ
Дата: 20.08. Според вас дали Ръш ще се забавлява на реакциите на Блеър? написа:
При условие, че е толкова арогантен и разглезен колкото си мисля... да, определено ще се позабавлява
176 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Чет Авг 20, 2015 9:02 am
venitybs
Сричащ
О,да.Мисля,че ще се забавлява,като вижда реакциите ѝ.
О,да.Мисля,че ще се забавлява,като вижда реакциите ѝ.
177 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Чет Авг 20, 2015 9:12 am
aivlis
Новочетящ
Не мисля че Ръш ще се забавлява, тъй като умишлено гледа да я избягва ... доколкото е възможно :)
Не мисля че Ръш ще се забавлява, тъй като умишлено гледа да я избягва ... доколкото е възможно :)
178 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Чет Авг 20, 2015 10:29 am
sbbcreviews
Сричащ
Мисля си. че Ръш ще премине през доста емоции що се отнася до Блеър, но не мисля, че ще и се зарадва особено като цяло.
Мисля си. че Ръш ще премине през доста емоции що се отнася до Блеър, но не мисля, че ще и се зарадва особено като цяло.
179 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Чет Авг 20, 2015 10:31 am
Daniela_Ilieva
Сричащ
Предполагам, че да.
Предполагам, че да.
180 Re: Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс! Чет Авг 20, 2015 10:40 am
martin2304
Прохождащ
Ще е скоро . . .
Ще е скоро . . .
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (предизвикателства за книги) » Предизвикателство с "Твърде далеч: Пропадане" от Аби Глайнс!
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|