И при мен така. Играя само за дадени, но нейн, нищо не пада. Ама те има-няма 200 човека участват, шанса е доста малък.
Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
No user |
Keywords
суеверие БратствотоНаЧернияКинжал ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените Неизчезваща читателско-предизвикателство читателски-клуб Дийдра 2 vampire-empire 10 ilona-andrews ферма-за-сънища 1 коментар-ревю welcome-to-night-vale разказ 5 ревю 3 някаква-ключова-дума 7 Прикачен 4 гласуване Илумине писателско-предизвикателство
СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!!
+11
vicky;p
PlamS
JoInT{}MaNia4ka
marielse
krasy
Ellendary
Christina
Zhu
vils
Дийдра
djenitoo
15 posters
Иди на страница : 1, 2
17 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Съб Окт 27, 2012 7:40 pm
Topcho
Творец на форума
От първата книга я хванах тази томбола, но засега късметът ми никакъв! Иначе наистина страхотни заглавия са подбрали, единствените, за които не играх, са тези, които вече ги имам.
Е, надеждата умира последна, може пък късметът ми да се напъне и да покаже признаци на живот точно преди края на месеца
Е, надеждата умира последна, може пък късметът ми да се напъне и да покаже признаци на живот точно преди края на месеца
18 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 12:59 am
slpinwithghosts
Преводач
Хора, спечелих!
Щях да участвам за 3-4 книги, но като ме подхване ежедневието забрвям, та играх веднъж само, за "Интервю с вампир" и я спечелих! БЛАГОДАРЯ ВИ, ФОРУМ МУЗА!
Щях да участвам за 3-4 книги, но като ме подхване ежедневието забрвям, та играх веднъж само, за "Интервю с вампир" и я спечелих! БЛАГОДАРЯ ВИ, ФОРУМ МУЗА!
19 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 8:19 am
krasy
Четец-маниак
Поздравления, slpinwithghosts! Страхотен късмет си имала, пожелавам да ти върви все така във всеки друг аспект. Наслади се изцяло на "Интервю с вампир".
20 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 9:12 am
Christina
Сричащ
Честито, slpinwithghosts! Приятно четене! (:
21 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 1:54 pm
slpinwithghosts
Преводач
Благодаря вии!
22 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 2:13 pm
PlamS
Модератор
Ееее браво, поне някой от форума успя да извади късмет! Да си я четеш с кеф!
23 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 3:44 pm
Дийдра
Админ
Честито, скъпи съфорумници!
Аз не извадих късмет, но една приятелка, на която пратих линк, спечели "Междусвят", така че броя това за половин печалба
Аз не извадих късмет, но една приятелка, на която пратих линк, спечели "Междусвят", така че броя това за половин печалба
24 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 5:16 pm
djenitoo
Unique
Честито, Тити! Да си я четеш с удоволствие.
25 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 5:31 pm
Raven
Vishous Shellan
slpinwithghosts, да ти е честито. Аз също участвах, но така и не спечелих. Точно за "Интервю с вампир" забравих да се включа. Важното е, че някой от форума излезе късметлия.
26 Re: СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!! Чет Ное 01, 2012 7:28 pm
slpinwithghosts
Преводач
Нямам търпение да си я прочета и аз, дори мисля да й намеря някакво специално, vip място на етажерката, за да напомня!
Иди на страница : 1, 2
Муза » Начало » Конкурси и състезания » Архив (конкурси) » СПЕЧЕЛИ с МЕСЕЦ НА КНИГАТА в cinebum.eu!!!
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|