Преводи
Творчество
Популярни тагове
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Нула
Най-много потребители онлайн: 468, на Сря Ное 10, 2010 8:49 pm
Top posters
Top posting users this month
No user |
Keywords
читателско-предизвикателство читателски-клуб някаква-ключова-дума коментар-ревю 2 1 5 10 Прикачен ilona-andrews vampire-empire Неизчезваща ревю Илумине Дийдра суеверие welcome-to-night-vale разказ 3 ферма-за-сънища писателско-предизвикателство 7 гласуване БратствотоНаЧернияКинжал ЗавръщанеНаОстроваНаИзгубените 4
(За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги?
+69
rockgirl5
iva.alexieva
midnight__sun
Paris_love
Шей Рот
rosi_rosi
pav_st
belleamie
sineoka1983
mockingjay
bibonka91
mi666i
malkata20
Evitta
Alice_Raven
Dobrinka83
liny
ninaralenekova
krissi4
EvaMars
wescor5000
vile70o0o0_13
.BIRDY CHER
takiki
nikityy333
trotinetka
darina112
magika24
megan5
garvana
Elitsa Stoeva
alextts
papincetoOo
sortisa
nina1968
Moon Light
vils
elizabetta_90
Nuriko
marielse
veroncheto
Anbole
slpinwithghosts
sun_vampire
absinthe
Christina
Lady Vampire
invicta
neli_best
aranna
mitencetoy
perla333
stasungera
adora
Bubole4eKle4e
Lady Infernaliia
Ellendary
krasy
JoInT{}MaNia4ka
byh4o
swetim
tteta
PlamS
Squirrel
Luxuria
zori_stz
Дийдра
Zhu
Raven
73 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5
Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги?
61 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Съб Дек 20, 2014 8:08 pm
sineoka1983
Сричащ
Да,задължително . Вече дори спечелих. Много са ми интересни и забавни,не отнемат кой знае колко време. Надявам се да продължат и за напред .
62 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Вто Май 19, 2015 7:06 am
belleamie
Новороден
Да,ще се включа.Аз съм нова и се радвам на предизвикателства.
63 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Вто Май 19, 2015 5:37 pm
pav_st
Новочетящ
гласувам с "ДА",защото чувството да те изберат е уникално.
64 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Сря Май 20, 2015 8:32 am
rosi_rosi
Сричащ
Разбира се. :) Забавлявам се с конкурсите за книги, а едновременно с това имам шансът да спечеля някоя, която харесвам. Не участвам в абсолютно всеки конкурс за книга, а само за онези, които ми харесват или следя. :)
65 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Сря Май 20, 2015 12:02 pm
Шей Рот
Модератор
Да бих участвала, ако е за нещо, което вече не съм чела.
66 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Сря Май 20, 2015 2:35 pm
Paris_love
Редовно четящ
Определено ще продължа да участвам в игрите , още повече ,че на скоро дори спечелих книжка , а пък и така научавам за доста нови заглавия :)
67 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Пон Юни 01, 2015 3:14 pm
megan5
Новочетящ
Да ще участвам . Досега винаги съм се включвала нищо, че никога досега не съм печелила. Но ми харесва че виждам клипчето с тегленето независимо че нямам късмет.Много рядко не се включвам и то е ако книгата просто не ме привлича.
68 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Съб Юни 27, 2015 9:50 pm
midnight__sun
Новочетящ
Да, предизвикателствата винаги са ми интересни.
69 iva.alexieva Вто Юли 21, 2015 10:45 am
iva.alexieva
Новороден
Аз ще продължа да участвам, винаги щом харесам дадена книга! <3
70 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Нед Авг 23, 2015 9:14 pm
rockgirl5
Новороден
Гласувах с ''Да'', защото много харесвам конкурсите. Моля ви не ги спирайте!
71 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Нед Сеп 20, 2015 1:47 pm
MGNell
Новороден
Гласувам с Да. Какво по-хубаво за един любител на книги от това да ги получава безплатно.
72 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Нед Сеп 20, 2015 6:40 pm
mi6ok123
Новороден
И аз гласувам с да, това е страхотна възможност да открием други книги. Не знам дали всеки път предизвикателствата са добра възможност за някои хора, които не могат да влизат всеки ден тук. Но аз така или иначе участвам в тях. :)
73 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Чет Май 05, 2016 7:37 pm
Izida
Новочетящ
И аз гласувах с "Да", независимо, че не участвам редовно и че не съм чак таква форумджийка (има ли такава дума о.О?). Все пак не всяка книга ми е интересна, а и не всяка може да бъде спечелена.
Смятам, че конкурсите са полезни не само за форума, но и за четенето и за читателите - не всеки може да си позволи да си купи книги, и не всеки може да си позволи да си купи всички книги, които иска.
Вероятно организирането на конкурси не е лесна работа, но вярвам, че си заслужава и се надявам да има поне по 1 конкурс на месец
Благодаря за работата и успех на всички, приятно четене :)
Смятам, че конкурсите са полезни не само за форума, но и за четенето и за читателите - не всеки може да си позволи да си купи книги, и не всеки може да си позволи да си купи всички книги, които иска.
Вероятно организирането на конкурси не е лесна работа, но вярвам, че си заслужава и се надявам да има поне по 1 конкурс на месец
Благодаря за работата и успех на всички, приятно четене :)
74 Re: (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги? Съб Мар 11, 2017 4:43 pm
Silverkata
Новороден
Гласувах за, понеже е страхотно чуувството да спечелиш книга!
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5
Муза » Начало » Конкурси и състезания » (За момента конкурсите са неактивни!!!) Ще продължите ли участието си в конкурсите ни за книги?
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите